همایش تخصصی گردشگری فرهنگی؛ زمینه ها و ظرفیتها
همایش تخصصی گردشگری فرهنگی، زمینهها و ظرفیتها به همت سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر و با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز پنجشنبه، پنجم مهرماه در هتل هویزه برگزار شد.
به گزارش «روابط عمومی سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر »، سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش که با حضور کارشناسان و متخصصان حوزه گردشگری، برگزار شد، با تبریک هفته دفاع مقدس و شکست حصر آبادان و روز گردشگری جهانی گفت: امیدواریم این همایشها منتج به نتیجه باشد، اما با توجه به ظرفیتهای این حوزه به آن به خوبی پرداخته نشده است، احادیث و آیات زیادی در حوزه گردشگری وجود دارد که آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است و رهبر انقلاب نیز بر حوزه گردشگری تاکید دارند.
وی افزود: توجه اسلام در حوزه گردشگری آنقدر است که مبدأ تاریخ اسلام هجرت رسول گرامی اسلام از مکه به مدینه قرار گرفته است، گردشگر در نگاه اسلام باید سفیر دوستی و مودت میان فرهنگ خود و فرهنگ میزبان باشد.
وی تصریح کرد: کشور ما ظرفیت و پتانسیل های زیادی دارد و در صنایع پیشرو دنیا طبق برآورد سازمان جهانی، صنعت پیشرو صنعت گردشگری است که ایران کشور نهم از نظر جاذبههای تاریخی و پنجم از جاذبههای طبیعی است، باید به دنبال گردشگری نوین باشیم و توجه و تعمق بیشتری کنیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در گردشگری نوین افراد به دنبال شناخت و درک فرهنگ، تحقیق و کشف واقعیتها و جستجوی فرهنگی هستند و در طول سال به گردشگری میروند، ما در تبیین اهداف و نهادینه کردن فرهنگ گردشگری مشکل داریم و باید اهتمام و جدیت و همسویی وجود داشته باشد تا گردشگری از نظر جاذبه های سیاحتی و زیارتی و تاریخی آماده جذب گردشگران مختلف باشد و برای این امر باید زیرساختها را آماده کنیم، به همین دلیل مسئولان در تعالی صنعت گردشگری توجه کنند و این امر را در راستای توسعه پایدار ببینند.
سردار یعقوب سلیمانی با بیان اینکه باید قابلیتهای اجتماعی و اقتصادی را در حوزه گردشگری بیشتر ببینیم، گفت: باید به دنبال ایجاد بسترهای جذب گردشگری داخلی و خارجی باشیم و زمینه آن را فراهم کنیم. باید تلاش مضاعف برای جذب نظرات و دیدگاهها داشته باشیم،
وی با تاکید بر تاثیر گردشگری در توسعه فرهنگی و اقتصادی خاطرنشان کرد: گردشگری میتواند به عنوان متغیر مستقل در ایجاد امنیت پایدار باشد. تعامل و مودت برای حضور گردشگران در بخشهای مختلف به وجود آمده است، به خصوص در حوزه راهیان نور این امر دیده شده است، کشور ما دارای چهارفصل زیباست و بستر و زمینه فراهم شده و نیازمند توجه بیشتر است و امیدواریم شاهد تعالی و برنامههای بیشتری در گسترش گردشگری باشیم.